gorou.png

Team Pärvelö on vuonna 2006 perustettu suomalainen taiteilijaryhmä. Jäseniä meillä on kolme, joiden esittely alla. Julkaisemme omakustannesarjakuvia ja myymme niitä sekä muuta pientä taidetta Suomen sarjakuva- ja animeaiheisissa tapahtumissa.

Julkaisemme vuodessa pari sarjakuvaa. Osa on kokonaan itse tekemiämme, ja osa on kokoelmia joihin olemme ottaneet mukaan muita tekijöitä. Toimintamme tavoitteena on saada tehdä kiinnostavia projekteja, varsinaista yritystoimintaa tämä ei ole.

 

Hanna-Pirita

Hanna-Pirita Lehkonen (os. Ontto-Panula) on syntynyt Kauhajoella Ikkeläjärven pienessä kylässä. Hän on naimisissa ja koulutukseltaan puoliksi yhteisöpedagogi, kunnes taide vei hänet toisaalle kasvatustyöstä.

Hanna-Piritan suuri intohimo on kokeilla mitä erilaisempia menetelmiä tehdä sarjakuvaa ja kertoa asioita sarjakuvan keinoin. Team Pärvelön pöytään hän tuottaa enimmäkseen sarjakuvia. Luonteeltaan hän on ihana päällepäsmäri joten kun tulet pöytäämme, Hanna-Pirita on luultavammin se joka ensimmäisenä aloittaa puhumisen.

Hanna-Piritan sketsiblogi
Hanna-Piritan deviantART-galleria
Hanna-Piritan Tumblr
Hanna-Piritan Patreon

 

 

raakel

Raakel Hokkanen opiskelee englannin kieltä ja kääntämistä Itä-Suomen yliopistossa Joensuussa. Team Pärvelöä varten hän piirtää sarjakuvia, tarroja ja muuta kuvitussälää sekä tarkistelee suomen- ja englanninkielisiä tekstejä minkä ehtii. Tavoitteena hänellä on piirtää viihteellisiä sarjakuvia, joiden lukemisesta tulee hyvä mieli. Seuraavana sarjakuvatavoitteena on pitkä nettisarjakuva. Raakel pitää erityisesti kissoista, japanilaisesta kulttuurista, fanittamisesta sekä näteistä tytöistä ja pojista.

Raakelin deviantART-galleria
Raakelin OC-Tumblr
Raakelin fanitumblr

 


 


 

Laura

Laura Haapamäki on Rovaniemellä asuva graafinen suunnittelija. Hän tekee Team Pärvelössä teknisiä juttuja ja julkaisupuolta, sekä maalaa tai värittää printtejä.

Lauraa kiinnostaa fantasia, kuvittaminen ja peligrafiikat. Hänellä on toiminimi, jonka kautta hän tekee sekailaisia freelancer-hommia, ja tavoitteena olisi sitä kautta päästä vielä tekemään paljon upeita projekteja!

Laura tykkää kissoista, suklaasta ja Elder Scrolls -peleistä.

Lauran kotisivu
Lauran CGPortfolio-galleria
Lauran deviantART-galleria